USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині судили британця за вивезення «сина»

11 Червня 2014 16:30
Британцю не вдалося незаконно вивезти через кордон конголезця. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Вироком Любомльського районного суду за незаконне переправлення через український кордон конголезця засудили підданого Сполученого Королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

Як повідомив начальник відділу нагляду за додержанням законів органами СБУ, державної митної служби та державної прикордонної служби прокуратури Волинської області Юрій Новосад, під час проходження прикордонного контролю у пункті пропуску "Ягодин – залізнична станція" цей пасажир потягу "Київ-Варшава" надав прикордонникам паспорт свого сина як підставу для перетину кордону зовсім іншою особою – громадянином Демократичної Республіки Конго. Невідповідність документа було одразу виявлено. Зловмисника затримали.

Вироком суду його засудили до штрафу у розмірі 21 тисяча гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НЕЛУЧАНИН Показати IP 12 Червня 2014 17:40
і що, син не може бути конголезцем ? тим більше повнолітній син (бо має паспорт)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus