USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині в розважальному закладі влаштували стрілянину

4 Лютого 2014 11:26
Волинські правоохоронці оперативно затримали хулігана, який стріляв у барі. З стрілянину в розважальному закладі дебошир може отримати до семи років позбавлення волі. Про це повідомили у прес-службі УМВС України у Волинській області.

До чергової частини луцького районного відділу міліції із заявою звернувся 27-річний підприємець. Чоловік повідомив, що один із відвідувачів розважального закладу влаштував у приміщення барі стрілянину.

Правоохоронці встановили, що кримінальне правопорушення скоїв 30-річний мешканець району. Будучи напідпитку, зловмисник здійснив у приміщенні постріл із травматичного пістолета. На щастя, ніхто з відвідувачів закладу не постраждав, постріл прийшовся у стіну.

Працівникам міліції чоловік повідомив, що вистрілив випадково, коли намагався розібрати зброю.

За фактом розпочате кримінальне провадження за статтею 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Тепер зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Триває досудове розслідування, у ході якого будуть встановлені всі обставини події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
калашніков Показати IP 4 Лютого 2014 12:14
тітушка, нафіг тобі зброя ,коли ти розбираючи її робиш вистрели ??????????? заберіть у нього документи на зброю , так як таким інвалідам вона не до чого
питаннячко Показати IP 4 Лютого 2014 14:11
А ХТО йому ту зброю дав? Хто підписав дозвіл? На якій підставі? Притягнути і його.
ви олені.. Показати IP 4 Лютого 2014 23:40
Зброя.. травматична продається на кожному кроці.. і без будь яких дозволів.. Ви як діти малі.. Ті у кого дозвіл на неї є не соваються по барам з нею.. От того і треба легалізувати і дозволити вогнепальну зброю: 1 -виведе бізнес із тіні... 2- по нормальній кулі (не гумовій) зброю можна ідентифікувати ..
777 Показати IP 5 Лютого 2014 20:03
Давайте ше на вході у заклад наркоту роздавати безкоштовно, в нас і так вбивають один одного бо в одного з головою не все добре, а другий пофігіст бо знає шо мама з татом відмажуть...
Бар Корсар Показати IP 26 Травня 2015 10:15
Приходите до нас в Нас спокійно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus