USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині водій збив двох пішоходів і втік

2 Липня 2014 17:54
Двоє людей травмувалися внаслідок автопригоди, що трапилася у Маневицькому районі. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Водій, керуючи автомобілем марки «Фіат Дукато» в селі Череваха, не вибравши безпечну швидкість руху та не врахувавши дорожню обстановку, не впорався з керуванням і здійснив наїзд на двох пішоходів, які стояли на узбіччі. Після цього водій зник із місця події.

У результаті наїзду двоє місцевих жителів – 1966 і 1971 років народження – отримали тілесні ушкодження та госпіталізовані у Маневицьку центральну районну лікарню.

Встановлили, що за кермом автомобіля перебував 26-річний місцевий житель.

За фактом ДТП розпочали кримінальне провадження за статтею 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Проводиться слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus