USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині з снігових заметах опинилися 2 автобуси і декілька автомобілів

26 Січня 2014 14:28
Підрозділи пожежно-рятувальної служби УДСНС України у Волинській області 25 січня 6 разів залучались до проведення аварійно-рятувальних робіти у зв’язку із ускладненням погодних умов. Про це повідомили у прес-службі волинських рятувальників.

Ввечері до ДПРЧ-18 селища Іваничі надійшло повідомлення про те, що поблизу села Жашковичі Іваничівського району в полоні снігових заметів перебуває декілька легкових і вантажних автомобілів та 2 рейсових автобуси. На місце події направлені пожежні автомобілі з райцентру та ДПРЧ – 15 селища Локачі УДНС області. Рятувальники взяли на борт пожежних автомобілів загалом 20 людей, частину з яких транспортували до Локач, решту – до Іванич.

Двічі надавали допомогу водіям працівники ДПРЧ-9 міста Горохів УДСНС України області. Близько 6-ї години ранку до служби «101» зателефонували працівники «швидкої допомоги», які через снігові замети не мали змоги дістатися до породіллі в село Лемишів. Рятувальники на пожежній автоцистерні транспортували вагітну жінку із «переметеного» села до лікарів, які далі доставили її до Горохівської лікарні.

Поблизу села Сільце водій вантажного автомобіля «Volvo» потрапив у сніговий замет та не міг далі продовжувати рух. Бійці чергової варти ДПРЧ-9 м.Горохова пожежною автоцистерною відбуксирували вантажівку на розчищену частину дороги.

Рятувальники ДПРЧ-15 смт Локачі витягнули з снігових заметів поблизу села Привітне Локачинського району два легкових автомобілі, в яких знаходилося 8 людей.

У Луцьку рятувальники відбуксирували легковий автомобіль із кювету.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus