USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У штаб тероборони Харкова окупанти випустили дві крилатих ракети

2 Березня 2022 23:32
У Харкові продовжують обстрілювати місто – від військових об’єктів до житлових будинків. Зокрема, дві крилаті ракети потрапили в один зі штабів територіальної оборони.

Про це пишуть медіа. Також інформацію про крилаті ракети надав і журналіст Андрій Цаплієнко, інформує 24 канал.

Наразі невідомо, чи є постраждалі.

Також повідомляється про проблеми із мобільним зв’язком. Вказується, що вибухи пролунала у районі біля приладобудівного заводу ім. Шевченка.
Додамо, що раніше російські окупанти випустили крилату ракету в будівлю Харківської міської ради. Згодом уточнили, що епіцентром влучення ракети стала будівля Палацу Праці, «основні руйнування там».

Окрім того, 2 березня ракетні удари по центру Харкова відновилися на вулиці Мироносицькій. В результаті спалахнули будівлі обласного управління СБУ та Нацполіції, через дорогу – корпус соціологічного факультету ХНУ ім. Каразіна. За попередньою інформацією, четверо людей загинули, дев’ять – отримали травми.

Ввечері у Харкові знову чути вибухи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus