USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

На Волині за вихідні - 8 пожеж: загинув чоловік

27 Жовтня 2014 11:59
25 жовтня о 09:55 у селі Лугове горів житловий будинок. Пожежу, що виникла через необережне поводження з вогнем, за чверть години вдалося ліквідувати. На місці події виявили тіло власника будинку, причина смерті встановлюється. Окрім того, ще 7 разів виїжджали на гасіння пожеж рятувальники Волині з 25-26 жовтня. Про це інформують у прес-службі Управління ДСНС України у Волинській області.

Також 25 жовтня о 02:08 у селі Воєгоща Камінь-Каширського району горіли господарська споруда та гараж. Гасити пожежу прибули рятувальники 8-ї державної пожежно-рятувальної частини районного центру та місцева пожежна команда із села Воєгоща. Півтори години вогнеборці боролися з вогнем. О 04:10 пожежу ліквідували. Вогнем знищено дах, 4 тонни сіна, сільськогосподарський інвентар, автомобіль, пошкоджено стіни. Причина пожежі - коротке замикання електромережі.

О 25:53 внаслідок необережного поводження з вогнем виникла пожежа у 5-поверховому житловому будинку в Нововолинську. На місце події оперативно прибула чергова варта 5-ї державної пожежно-рятувальної частини, однак, господарі встигли ліквідувати пожежу самотужки. Вогнем знищено ліжко, матрац, пошкоджено речі домашнього вжитку.

О 20:50 на хуторі Ясинівка Локачинського району внаслідок замикання електропроводки виникла пожежа у господарській будівлі. Пожежу ліквідовували рятувальники 15-ї державної пожежно- рятувальної частини з районного центру та місцева пожежна команда із села Затурці. Внаслідок пожежі знищено частину перекриття, двері, вікна, пошкоджено стіни.

О 23:00 рятувальники ДПРЧ -15 селища Локачі здійснили виїзд на гасіння пожежі у дерев'яному житловому будинку в селі Привітне. Згодом до гасіння пожежі залучені підрозділи із ДПРЧ -9 Ковеля та місцевої пожежної охорони села Шельвів. Пожежу вдалося локалізувати о 00:15, ліквідувати - в 00:50. Вогонь знищив більшу частину будинку. Причина пожежі встановлюється.

26 жовтня о 03:12 до Служби порятунку «101» Ковеля надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля. За 10 хвилин загоряння ліквідували працівники державної пожежно-рятувальної частини №4 районного центру. Вогнем знищено задню частину автомобіля. Причина пожежі встановлюється.

Цього ж дня о 15:25 на дачному масиві «Дружба» поблизу Ковеля внаслідок необережного поводження з вогнем загорілася дерев’яна дача. За 12 хвилин на місце виклику у складі двох відділень прибули рятувальники чергової зміни ДПРЧ- 4. Півгодини знадобилося рятувальникам, щоб приборкати стихію, однак вогонь знищив більшу частину будівлі.

О 16:28 у селі Котів Ківерцівського району внаслідок необережного поводження з вогнем виникла пожежа в господарській будівлі. Працівники місцевої пожежної охорони селища Олика 35 хвилин боролися з вогнем. Вогонь знищив 2 тонни соломи та частину покрівлі.

О 18:18 у селищі Торчин виникла пожежа у цегляному житловому будинку. Вже за 3 хвилини до місяця виклику прибули рятувальники із місцевого державного пожежно-рятувального поста №20, а згодом і працівники місцевої пожежної охорони селі Білостік та рятувальники ДПРЧ – 2 Луцька. 45 хвилин вогнеборці ліквідовували пожежу. Вогнем знищено покрівлю. Причина пожежі - коротке замикання електромережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus