USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині засудили двох наркодилерів

4 Лютого 2014 13:24
Набув чинності вирок Володимир-Волинського міського суду Волинської області стосовно двох громадян України, яких визнали винними у контрабандному переправленні та збуті психотропної речовини – амфетаміну, повідомили у прес-службі СБУ в області.

Встановили, що мешканець Нововолинська, перебуваючи на території сусідньої держави, придбав півкілограма амфетаміну та контрабандним шляхом переправив психотроп до України. У подальшому зловмисник планував продати психотропну речовину своєму знайомому – жителю Луцька, який мав би її реалізовувати у роздріб в обласному центрі. Проте у травні 2013 року співробітникам СБУ вдалося запобігти вчиненню протиправної оборудки, правоохоронці затримали обох наркоділків під час спроби збуту психотропу.

Згідно з рішенням суду обох зловмисників визнано винними у вчиненні злочинів, передбачених частиною 3 статті 305 (контрабанда наркотичних засобів в особливо великих розмірах) та частиною 3 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів в особливо великих розмірах з метою збуту) Кримінального кодексу України і призначив покарання у вигляді п’яти з половиною та п’яти років позбавлення волі відповідно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus