USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині затримали торговців українськими жінками

20 Березня 2014 14:53
Упродовж тижня міліція виявила майже 50 злочинів, пов'язаних з торгівлею людьми.

Найбільше серед них фактів виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів, а також випадків створення або утримання місць розпусти та звідництва. Про це повідомили у прес-службі української міліції.

Працівники органів внутрішніх справ у Волинській області на митному посту Ягодинської митниці затримали громадянина однієї з сусідніх держав та громадянку України.

Вони за попередньою змовою займалися вербуванням та переміщенням жінок через державний кордон України до сусідньої країни. Метою вербування жінок була їх подальша сексуальна експлуатація.

Наразі правоохоронці вже встановили 7 осіб, які потерпіли від дій зловмисників. Дії затриманих попередньо кваліфіковані за ч. 2 ст. 149 (Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо людини) Кримінального кодексу України. Самим же їм обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Упродовж минулого тижня до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про 49 кримінальних правопорушень, пов’язаних з торгівлею людьми. Серед них – 20 фактів виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів, 15 випадків створення або утримання місць розпусти та звідництва, 6 фактів сутенерства або втягнення особи у зайняття проституцією тощо.

За вчинення 22 кримінальних правопорушень особам, які їх вчинили, вже повідомлено про підозру. 2 особи затримано.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Луцьк Показати IP 20 Березня 2014 15:08
Шановні журналісти, у вас дуже неточні дані. Будь ласка, перевіряйте інформацію з офіційних джерел!!!
МВС до Луцьк Показати IP 20 Березня 2014 15:42
А що, міліція вже не офіційне джерело? http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/uk/publish/article/1003577
Споживач Показати IP 20 Березня 2014 15:52
Узаконьте проституцію! Всім краще буде!
s Показати IP 20 Березня 2014 15:58
Молодчики хлопці, не те що "майдани" всякі, цікаво доречі як вони їх вербували.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus