USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На 40-ому у Луцьку на дорозі збили жінку

14 Травня 2013 13:27
Під колесами автомобіля опинилася 30-річна лучанка. Дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Конякіна у Луцьку.

Про це повідомили в УДАІ УМВС України у Волинській області.

Як встановили, 61-річний мешканець Луцька за кермом автомобіля «Chery» наїхав на пішохода, яка переходила проїзну частину дороги по пішохідному переході з ліва на право відносно руху автомобіля.

Унаслідок ДТП постраждала отримала тілесні ушкодження.

Після огляду лікарями та надання необхідної медичної допомоги її відпустили додому.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Шановні учасники дорожнього руху! Просимо вас неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху, аби уникнути аварійних ситуацій на шляхах краю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 14 Травня 2013 13:42
Придурки. Розвелось тих автомобілів, вже й пішоходам немає де пройти і діткам і мама з колясками і т.д. Треба теж норму встановити
вчи правила і заповіді до Вася Показати IP 14 Травня 2013 13:48
Пішоходам забороняється: a) Виходити на проїзну частину, не впевнившись у відсутності небезпеки для себе та інших учасників руху; б) раптово виходити, вибігати на проїзну частину, в тому числі на пішохідний перехід;
Тверезий до вчи правила і заповіді Показати IP 14 Травня 2013 14:39
Тільки пішоходи срати хотіли на ті правила...на переходи ідуть як їм заманеться можуть прямо перед капотом вилазити...їх не цікавить слизька дорога чи ні...бо в нас даі до пішоходів немають діла, які найбільше порушують безпеку дорожнього руху, навідміну від європи...в німеччині пішохід легесенько може отримати штроф! а хто зы мною не згідний (такий як вася) то наберіть в ютюбі "Как и почему сбивают пешеходов" і тоді сперечайтесь які водії неправі (хоч і таке буває)..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus