USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Дніпропетровщині стався землетрус

24 Червня 2013 10:07
Землетрус магнітудою 4,5 стався неподалік від Кривого Рогу Дніпропетровської області у ніч з 23 на 24 червня.

Про це інформує ТСН.

Землетрус стався в 00:16 24 червня за місцевим часом приблизно в 100 кілометрах на південний схід від Кривого Рогу та в 340 кілометрах на південний схід від Києва.

Інформації про постраждалих поки не надходило.

За даними сейсмологічного центру earthquake, епіцентр землетрусу припав на село Лозуватка Криворізького району. Саме там, буквально, в 5 кілометрах від населеного пункту і сталася НП.

За оперативною інформацією порталу 0564, підземний поштовх відчули мешканці північної та центральної частини міста:
44 квартал, вулиця Косигіна, ПівнГЗК, Зарічний, 129 квартал, КРЕС, 173 квартал, бульвар маршала Василевського, 5-й гірницький, площа Визволення, Карачуни, Юність, Автовокзал, ПГЗК, Східний.

Землетрус у Кривому Розі Координати підземних поштовхів - 4.55km E of Lozuvatka, Ukraine2013-06-24 00:16:35 UTC +03:0014.5 km.

«Я на Артемі на Касмонавтів відчув, почав трястися стілець і жалюзі, я подумав що мене глючить. Тепер не сплю, зібрав документи, і готовий стрибати з 8 поверху, сиджу прислухаюся тепер», - описав у соцмережі події минулої ночі користувач liverded.

«На Уфімській дуже трусило, посуд побився. Як тепер спати? Це може повторитися», - пише місцева мешканка Аня.

«Я з Артема Тинка, 6 поверх трусило нормально, аж вікна пластикові захиталися», - своєю чергою зазначила користувач Ліза.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Всеволод Показати IP 24 Червня 2013 10:45
Ще у 2012 році доктор геологічних наук, завідувач кафедри Дніпропетровського державного агроуніверситету Ольга Орлинська застерігала,що родовища сланцевого газу в регіоні – у зоні сейсмічної активності, на межі Українського щита і Дніпровсько-Донецької западини, і складно спрогнозувати наслідки великої кількості гідроударів, які знадобляться для видобутку ресурсу. Можливо цей землетрус спровокували роботи з видобутку сланцевого газу. Іншого пояснення я, як географ за освітою, не можу знайти. Доречі, видобуток сланцевого газу на Дніпропетровщині знаходиться під "опікою" голови Міністерства аграрної політики та продовольства Миколи Присяжнюка.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus