USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Хмельниччині вбили депутата Тимошенко

4 Квітня 2011 10:43
У Хмельницькій області в ніч на 2 квітня вбито депутата Хмельницької обласної ради від «Батьківщини», відомого в області бізнесмена Адама Яхієва.
Про це повідомив голова Хмельницької обласної організації ВО «Батьківщина», народний депутат від БЮТ Василь Кравчук, – пише Українська правда.
«Вбивство сталося минулої ночі у власному будинку депутата обласної ради. Його вбито з 9-міліметрової зброї. Одна із версій, на мою думку, – це зведення стосунків та бізнесових інтересів», – зазначив він.
За даними Кравчука, в суботу мали відбутися збори акціонерів ВАТ «Адамс», генеральним директором якого був Яхієв.
«Стає страшно, що саме такими методами в Україні вирішується питання перерозподілу бізнесу. Депутати Верховної Ради від БЮТ будуть тримати на контролі питання розслідування цього резонансного вбивства. Ми все зробимо для того, щоб замовників та виконавців було викрито і покарано», – наголосив він.
За фактом вбивства депутата порушено кримінальну справу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus