USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Ковельщині у ДТП загинув молодий чоловік

25 Серпня 2009 11:32
У суботу, 23 серпня, на Волині сталася ДТП, у якій помер 23-річний чоловік. Про це повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, 23 серпня, приблизно о 05.20 на автодорозі поблизу села Перковичі Ковельського району водій автомобіля «Форд-транзит» Олександр Д.,1979 року народження, житель села Зелена, не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та зіткнувся з придорожнім деревом.
В результаті ДТП водій автомобіля та пасажири Сергій З.,1991 року народження, житель міста Червоноград, Володимир В.,1988 року народження, житель села Любитів, Ігор А.,1991 року народження, житель села Перковичі, отримали тілесні ушкодження. А пасажир Андрій С.,1986 року народження, житель села Зелена, від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці ДТП.
Також 22 серпня у селищі Маневичі по вулиці Шевченка сталося ДТП. При виїзді СОГ на місце події було встановлено, що водій мотоцикла марки «Дніпро МТ-11» Олексій О., 1988 року народження, рухаючись по вулиці Шевченка у селищі Маневичі разом із двома пасажирами, не впорався з керуванням та з’їхав на узбіччя вулиці.
Внаслідок ДТП пасажир малого транспортного засобу Таміла Б.,1989 року народження, місцева жителька, з діагнозом закрита травма живота, доставлена в реанімаційне відділення Маневицької ЦРЛ. Пасажир мотоцикла Маряна М., 1991 року народження, жителька селища Маневичі, з діагнозом закритої черепно-мозгової травми доставлена в реанімаційне відділення Маневицької ЦРЛ. Водій мотоцикла від надання медичної допомоги відмовився.
Довідково:
За  тиждень в період із 17 по 23 серпня на дорогах Волинської області зареєстровано 13 ДТП, в яких 3 людей загинули та 22 травмовані, основні причини ДТП – порушення правил пішоходами та перевищення швидкості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus