USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Маневиччині у меліоративному каналі виявили тіло чоловіка, що вважався зниклим

13 Березня 2009 13:02
У селі Чорниж Маневицького району учора, 12 березня, виявили тіло людини, яка ще з грудня 2008-го вважалася безвісти зниклою. Про це інформує репортер «Волинських Новин».
Як розповів начальник Маневицького РВ УМВС у Волинській області Валентин Чих, мешканець села Чорниж тривалий час був у розшуку – з 2 грудня 2008 року вважався безвісти зниклим. А учора, приблизно о 13.00, його тіло виявили у меліоративному каналі в цьому ж населеному пункті.
Постраждалий – 1965 року народження, проживав на одному господарстві з матір’ю і братом. Щоправда, мешкав ніби й окремо – не у хаті з ріднею, а у літній кухні.  Чоловік, зі слів правоохоронця, зловживав алкоголем.
Остаточно говорити про причини смерті селянина наразі Валентин Чих не готовий. Однак він розповів, що, найімовірніше, це нещасний випадок, оскільки ознак насильницької смерті при розтині тіла зафіксовано не було.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus