USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Ратнівщині горять торфовища

9 Вересня 2008 10:29

З початку року в області зафіксовано два випадки загорань торфу. Про це 9 вересня повідомляють «Волинські Новини».

За інформацією центру пропаганди ГУ МНС у Волинській області, 6 вересня загорілося торфовище на Ратнівщині. Вогонь господарював на торф’яному угідді площею 5 соток. Однак, оперативні дії місцевих рятувальників запобігли поширенню стихії.
Доречі, 24 червня у Любешівському районі несанкціоноване випалювання сухої трави теж призвело до займання торфу: поблизу райцентру вогнь охопив угіддя площею 2 сотки. Силами працівників чотирнадцятої самостійної державної пожежної частини селища Ратно, пожежу вдалося ліквідувати.
Імовірно, ці пожежі спричинили мешканці навколишніх населених пунктів – спалювання на городах сухої трави та листя призвело до поширення вогню на територію торф’яника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus