USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На смітнику знайшли мертве немовля

11 Травня 2010 10:28
П'ятого травня вранці у чергову частину Луцького РВ УМВС України в області подзвонила голова сільської ради з села Баківці Руслана Пастерук. Вона повідомила, що на сміттєзвалищі люди виявили мертве тіло немовляти, пише Волинь-нова.
Виконуючий обов'язки начальника райвідділу внутрішніх справ підполковник міліції Вадим Щегельський розповів по телефону, що дійсно слідчо-оперативній групі було передано тіло хлопчика, замотане у нічну жіночу сорочку. Після попереднього огляду з'ясувалося, що немовля з'явилося на світ приблизно сім днів тому. Нині проводяться оперативно-розшукові заходи по встановленню матері новонародженого та обставин його смерті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Внук регіонала Показати IP 11 Травня 2010 12:51
Краще би там знайшли замість немовляти всю ПРрррррр!
Юля Показати IP 11 Травня 2010 14:28
Не знаю як назвати ту жінку, сволота. Таких треба роздирати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus