USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині 2 ДТП – постраждали пішохід і велосипедист

20 Листопада 2010 14:55
У місті Володимирі-Волинському водій автомобіля «Ваз» наїхав на чоловіка, а у селі Микуличі рів нянин на «Опелі» збив велосипедиста.

Обидві пригоди трапилися у п’ятницю, 19 листопада, - повідомили у ВЗГ УМВС України у Волинській області.

У Володимирі-Волинському у п’ятницю, о 18:45 на вулиці Ковельскій місцевий житель 29-річний Рафель А., на автомобілі «Ваз-21104», наїхав на 34-річного земляка Віктора М. Внаслідок ДТП Віктор М. з тілесними ушкодженнями госпіталізований у травматологічне відділення центральної районної лікарні.

А того ж дня, о другій годині ночі в селі Микуличі Володимир-Волинського району 56-річний житель міста Рівне Сергій Ш., керуючи автомобілем "Опель Вектра", зіткнувся з молодшим від себе на рік Володимиром С., що їхав на велосипеді.

Велосипедист отримав тілесні ушкодження, госпіталізований в хірургічне відділення райлікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
tatarynb Показати IP 20 Листопада 2010 22:04
ага - абсолютно тверезий велосипедист з катафотами і світлом в темну пору доби (ДВА ЧАСА НОЧІ)попав під машину хто винуватий - водій... не передбачив і тд

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus