USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині боєприпаси часів Другої Світової війни ліквідували у дзоті

18 Березня 2009 14:44
Нещодавно у лісовому масиві Губинського лісництва поблизу села Війниця Локачинського району, проводячи планову вирубку лісу, лісники виявили на поверхні землі вибухонебезпечні предмети. Про це 18 березня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує ценрт пропаганди ГУ МНС України у Волинській області, про знахідки вони повідомили пожежно-рятувальну службу району. Рятувальники Локачинського райвідділу ГУ МНС України в Волинській області обстежили територію, а згодом на ліквідацію боєприпасів прибули піротехніки Головного управління. Сапери вилучили із землі 2 артилерійські снаряди, 14 протипіхотних мін та одну протитанкову міну часів Другої Світової війни.
Небезпечні знахідки перенесли у піротехнічний автомобіль, щоб транспортувати до місця знешкодження. «Вже згодом арсенал часів війни був ліквідований у дзоті, що розташований на колишній лінії оборони від міста Бреста до Соколя й у часи війни слугував своєрідним сховищем для бійців, а нині став місцем підриву для страшних знахідок», – розповів начальник групи піротехнічних робіт Головного управління МНС в області Дмитро Зюльков.
Довідково:
Головне управління МНС України у Волинській області закликає громадян бути обачними. У разі виявлення предметів, схожих на боєприпаси, за жодних обставин не зачіпайте підозрілі предмети, не вдаряйте по них та не перекочуйте. Позначте місце знахідки та повідомте у найближчий відділ МНС за номером «101».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus