USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині чоловік загинув під час пожежі в автомобілі

22 Лютого 2011 10:37
У Ковелі 21 лютого під час пожежі у власному автомобілі загинув 65-річний чоловік.
Рятувальники пожежної частини №19 міста залізничників, дізнавшись про пожежу в гаражі на вулиці Варшавській, за три хвилини прибули до місця виклику. Про це повідомили у центрі пропаганди УМНС області.
Локалізувавши горіння за 4 хвилини, бійці МНС витягнули з салону літнього чоловіка, який вже не подавав ознак життя і допомогти йому було неможливо.
Незважаючи на загрозу вибуху, рятувальники загасили охоплений вогнем старенький автомобіль «Трабант».
Як з’ясувалось, причиною пожежі стало порушення правил пожежної безпеки при користуванні нагрівальним приладом. А що спричинило смерть чоловіка – встановить спеціальна комісія.
Рятувальники просять громадян суворо дотримуватись правил пожежної безпеки, стежити за справністю електричних приладів та мережі, не перевантажувати її одночасно ввімкненими потужними обігрівачами та пристроями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus