USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Злочинність за час війни скоротилась у 2,5 раза, – Нацполіція

28 Березня 2022 20:48
За період повномасштабної війни росії в Україні кількість заяв про кримінальні та адмінправопорушення зменшилась у понад 2,5 раза в порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Про це повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко, пише Громадське.

За 32 дні війни поліція отримала понад 900 тисяч повідомлень від громадян.

«Найчастіше люди звертаються за інформаційною та консультаційною допомогою. Також активно повідомляють про виявлення підозрілих людей чи ймовірно вибухонебезпечні предмети. Наразі за зверненнями громадян зафіксовано скоєння близько 13 тисяч злочинів, з них понад 10 тисяч — тяжкі та особливо тяжкі»,каже Клименко.

Наагадаємо, на Волині за час дії воєнного стану кількість злочинів зменшилась удвічі, натомість шахрайства набувають системності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus