USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині даішники за тиждень зловили понад сотню нетверезих водіїв

30 Березня 2009 19:03
Протягом минулого тижня, з 23 по 29 березня, на автошляхах Волинської області обліковано 4 дорожньо-транспортні пригоди із потерпілими, у яких 4 особи отримали тілесні ушкодження. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Однією із головних причин вчинення дорожньо-транспортних пригод, за повідомленням ВДАІ УМВС у Волинській області, було перевищення швидкості руху. Через перевищення швидкості було скоєно одну ДТП, два випадки наїзду на пішоходів та одне зіткнення. Автопригоди зареєстровані на дорогах міст Ковеля та Луцька.
 
Зокрема 29 березня о 13.20 у місті Ковелі водій маршрутного таксі марки «Мерседес-Бенц» при зустрічному роз’їзді з іншим транспортним засобом здійснив наїзд на пішохода, який раптово вибіг на проїжджу частину і перебігав її поза пішохідним переходом (при його наявності).  Водій, згідно з аналізами, у стані алкогольного сп’яніння не перебував.
 
Через порушення правил дорожнього руху учень 3-го класу ЗОШ села Дубове, якому ще не виповнилося 9-ти років, із закритою черепно-мозковою травмою, забоями головного мозку та тіла потрапив до реанімаційного відділення Ковельської райлікарні.
 
Окрім того, за минулий тиждень співробітники Державтоінспекції Волині виявили 3505 порушень правил дорожнього руху. Зокрема, 114 водіїв перебували за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Задокументовано 2071 факт перевищення швидкості руху, 40 порушень правил обгону, 73 порушення правил проїзду перехресть, 4 створення аварійних ситуації. Також із 23 по 29 березня 80 пішоходів порушили ПДР.
 Також минулого тижня в області зареєстровано 1 незаконне заволодіння транспортним засобом у селі Федорівка Володимир-Волинського району. Злочин вчинили двоє чоловіків 1982 та 1984 років народження, один із яких уже має судимість за крадіжку
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus