USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На Волині хлопці вбили односельчанина за 4 гривні

24 Червня 2013 13:37
П’яні хлопці відлупцювали свого товариша та залишили його помирати посеред парку в 15-градусний мороз.

Про це повідомили Відомості.

День закоханих по-чоловічому

Традиційно 14 лютого молодь удома не втримаєш. Причому відзначати романтичне свято збираються не лише закохані. Так сталося і з компанією друзів у Цумані. Хлопці, не маючи дівчат, вирішили відсвяткувати «по-чоловічому» ще з самого ранку. До вечора, коли у місцевих барах почнуться справжні гульки, було ще далеко, тому парубки надумали піти по домівках, а потім знову зустрітися та продовжити застілля.

21-річному Сергієві вдома чомусь не сиділося. Він вештався селом, а приблизно о восьмій вечора зайшов до бару, де приєднався до знайомих. Гучна компанія веселилась, розпивала алкоголь, збиралася на дискотеку.

Однак серед відвідувачів закладу Сергій вгледів знайомого, з яким дружба чомусь не клеїлася. Він підійшов до Артема, привітався, але у відповідь не почув ні слова. Артем, не бажаючи спілкуватися з ним, вийшов і подався у сусідній бар. Сергію це не сподобалося. Ледве перебираючи ногами, він наздогнав Артема. Хлопці сіли за різні столики та періодично непривітно зиркали один на одного.
Спокусилися на чужі гроші
Сергій, зрозумівши, що сам з’ясувати стосунки не зможе, зателефонував до свого друга — 27-річного Вадима. За кілька хвилин хлопці вже вдвох сиділи й обговорювали, як можна провчити Артема за його «погану поведінку». Сергій розповів, що бачив у гаманці Артема чималу суму грошей, коли той розраховувався у попередньому барі. Парубки надумали їх забрати і гарно відсвяткувати День закоханих.

Мабуть, Артем відчував, що хлопці замислили щось недобре. Та й, зрештою, він домовився з матір’ю зустрітись у центрі села о 23-й. Артем підійшов до барної стійки, розрахувався й узяв ще дві пляшки пива додому.

Лишився в парку помирати

Сергій із Вадимом зірвалися з місця та помчалися наздоганяти Артема. Той просив його не чіпати та поговорити іншим разом — на тверезу голову. Сергій почав штовхатися, махати кулаками. Хлопці заштовхали Артема у парк і почали лупцювати, не розбираючи куди.

За кілька хвилин на голові жертви не було живого місця. Хлопець знепритомнів і впав у кучугуру снігу. «Карателі» ще кілька разів копнули його у живіт і спину, забрали пиво. Яке ж було їхнє розчарування, коли у гаманці замордованого хлопця знайшлося всього чотири гривні. Але і їх Сергій забрав.

Веселі від того, що поквиталися з Артемом, хлопці пішли далі святкувати. Однак думка про те, що вони переборщили, не покидала ні Сергія, ні Вадима. Через кілька годин вони вирішили перевірити, чи оговтався Артем, однак застали його на тому ж місці.

Тіло хлопця припорошив сніг. Матір, яка прочекала Артема близько двох годин, вирішила не мерзнути і пішла додому. Звістку про те, що її сина побили і він помер від переохолодження, вранці повідомив дільничний міліціонер.

Замести сліди не змогли

Щоби замести сліди, Вадим підкинув закривавлені кросівки, в яких бив Артема, на сусідське подвір’я. Але і їх знайшли слідчі. Суд засудив молодих убивць до восьми років позбавлення волі з конфіскацією майна. Парубки зобов’язалися виплатити матері вбитого 11 тисяч гривень матеріальної та 46 тисяч моральної шкоди.

(З етичних міркувань імена змінено)
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
що робити? Показати IP 24 Червня 2013 15:17
Висновок: у селі молодь вироджується. Виховання ніякого - батьки зайняті городами-п'янками-гулянками. Діти зростають невігласами, нічим хорошим не заповнюючи свій простір. Ніхто нікуди дітей не возить, нічого не показує й не розказує. Змалку тягнуться до чарки, це стає нормою. Вчитися далі не хочуть, покидати село в пошуках кращого - теж. Енергія є, треба ж кудись подіти. От і закінчуються "подвиги" злочинами.
Лучанин Показати IP 24 Червня 2013 18:31
Логічні вчинки сучасного "підаростаючого" покоління вихованого в основному телебаченням, ось вам фільм "Бригада", "Бумер" і т.п., в Кінці статті не хватає лише надпису "Ранок буде добрим", "на мінеральній воді", "Органік" і т.п. І тут вже нічого не зробиш! Це вигідно державі - одурманеним народом легше керувати. В кожній новині, як не якусь Монголію чи Нігерію показують, або людину хвору на рак, типу дивіться, як могло б бути - ви ще нормально живете і побільше політичних шоу щоб люди на телевізор гавкали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus