USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині колишній зек убив пенсіонера-гея. ВІДЕО

3 Листопада 2010 13:58
У Нововолинську на шкільному подвір'ї знайшли тіло 64-річного пенсіонера: убив його колишній зек у відповідь на інтимну пропозицію.
Труп лежав посеред шкільного подвір'я. Гроші були при ньому, одяг – теж у порядку, повідомляє «НТН».
Обличчя ж старого перетворилося на криваве місиво. Зарадити травмам лікарі «швидкої», що прибули на виклик, були безсилі. Тож до справи взялися слідчі.
«При розтині тіла даного чоловіка було встановлено, що смерть настала внаслідок черепно-мозкової травми, – розповів начальник Нововолинського міськвідділу УМВС в області Анатолій Трофимом. – Також при огляді місця події, коли ми оглядали труп, був відбиток взуття на обличчі даного чоловіка. Протягом доби працівниками карного розшуку за рахунок того сліда взуття була встановлена особа».
Підозрюваним виявився 29-річний місцевий мешканець із репутацією п'яниці і крадія з неврівноваженою психікою. Розповів: із загиблим познайомився випадково – обидва йшли з вечірок. Слово за слово – і обоє захмелілих чоловіків вирішили зайти на пиво.
«Вони ще далі йшли спільно вживати спиртні напої, – інформує Трофимов. – І під час ходьби той каже: «Я тобі можу надати сексуальні послуги». Той каже: «Ти що? Я був на зоні, і не користувався цим всім. А ти мене зараз…» От так злість, і так сталося…»
Двома урадами хлопець повалив діда на землю, а коли той підводився, ногою поцілив старому в голову. Як наслідок – черепно-мозкова травма та крововилив. Коли ж побачив, як жертва корчиться в муках, утік.
«Воно автоматично якось так вийшло, по дурості», – каже затриманий. Також він розповів, що невдовзі мав одружуватися – мовляв, дівчина у нього вагітна.
За ґрати зловмисник сяде щонайменше на вісім років. За своє життя в місцях позбавлення волі хлопець встиг побувати вже тричі.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Vigilante Показати IP 3 Листопада 2010 22:37
Я в шоці, виявляється є ж іще дурепи, які ідуть заміж за таких "кадрів". А потім ще й жаліються на долю: яка я нещасна, чоловік б'є і всі гроші пропиває.
filadelfos Показати IP 4 Листопада 2010 22:41
Больше нечего в топ поставить?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus