USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині міліція вилучила майже тонну м’яса

10 Березня 2009 14:58
Задля протидії незаконному обігу тваринницької продукції, унеможливлення потрапляння до громадян неякісних продуктів харчування, з лютого по березень цього року на виконання вказівки Міністра внутрішніх справ відділ ветеринарної медицини УМВС України у Волинській області проводить широкомасштабну перевірку операцій у торгівлі тваринницькою продукцією. Про це повідомляють «Волинські Новини».
За час операції було вилучено з обігу близько 900 кілограмів продукції тваринного походження вартістю понад 13,1 тисячі гривень. Додатково, спільно з працівниками ДАІ та іншими службами на автошляхах області перевірено 34 автотранспортних засоби, аби проконтролювати дотримання чинного законодавства під час транспортування продукції тваринного походження.
За підсумками перевірок у дохід держави стягнуто штрафних санкцій майже на тисячу гривень. Зокрема до прокуратури Луцька міліціонери передали дев’ять матеріалів за цими фактами.
Працівники ветеринарної міліції «потрусили» і місця стихійної торгівлі. Так, за час операції правоохоронці ліквідували п’ять таких місць, які знаходились біля доріг. Окрім того, за порушення ветеринарно-санітарних вимог для ринків до адмінвідповідальності притягнуто 23 особи.
Зокрема на одному із луцьких ринків міліціонери виявили продукцію тваринного походження без супровідних документів, що підтверджують походження, якість та безпеку. А саме – м’ясний фарш та 76 банок тушонки із свинини загальною вартістю 650 гривень, – інформує сайт МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 11 Березня 2009 10:47
Вилучене мясо їдять ті що вилучають, чи Луценкові відправляють?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus