USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

На Волині на полюванні знову загинула людина

16 Вересня 2008 11:30
У селі Городок  Маневицького району 14 вересня під час полювання загинув чоловік. Про це повідомляють 16 вересня «Волинські Новини».
Незаконне полювання у лісовому масиві поблизу села Городок зорганізували троє чоловіків. За словами виконувача обов’язків начальника Маневицького райвідділу міліції Віталія Болоткіна, саме під час такого відпочинку приблизно 18:30 отримав смертельне вогнепальне поранення 36-річний безробітний житель села Городок.
Труп направлено в СМЕ. Встановлено, що вогнепальне поранення цьому чоловікові спричинив 54-річний пенсіонер, теж житель села Городок. Кримінальної справи проти нього наразі не порушено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus