USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині не розминулися два «Фольксвагени»

11 Жовтня 2010 17:45
Неподалік села Лище Луцького району автомобіль потрапив у дорожньо-транспортну пригоду в результаті невдалого обгону.
10 жовтня на автодорозі Доманово-Ковель-Луцьк-Теребляче 45-річний мешканець села Острожець Млинівського району Рівненської області, рухаючись за кермом автмобіля «Фіат-Дукато» в напрямку Луцька, під час обгону виїхав на смугу зустрічного руху та, щоб уникнути зіткнення, з’їхав у кювет і перекинувся. Про це повідомили в УДАІ Волині.
Водій отримав травму живота, забійні рани передпліччя, голови. Його госпіталізували у хірургічне відділення Волинської обласної клінічної лікарні.
У його 48-річної дружини, яка теж їхала в авто, діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забій хребта, перелом кісток таза. Нині жінка перебуває в травматологічному відділенні Луцької міської лікарні.
А в місті Любомлі днем раніше не розминулися два автомобілі. 27-річний мешканець села Штунь, керуючи «Фольксвагеном-Джеттою», повертав з вулиці Володимирської на Промислову і не пропустив «Фольксвагена-Пасата» під керуванням свого ровесника – мешканця села Вишнів. Останній їхав назустріч.
Водій «Джетти» госпіталізований у травматологічне відділення Любомльської райлікарні із забійною раною грудної клітки та поперекового відділу хребта. Обидва автомобілі зазнали механічних пошкоджень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus