USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині оштрафували начальника райавтодору

1 Грудня 2008 10:55
Під час перевірки інспектори Державної екологічної інспекції у Волинській області встановили, що «Ківерцівський райавтодор» на території Звірівської сільської ради проводив розробку піску на земельній ділянці, попередньо обстеженій під відведення ґрунтового резерву. Про це 1 грудня інформують «Волинські Новини».
 
За інформацією Державної екологічної інспекції у Волинській області, проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки під ґрунтовий резерв не погоджений, документи на право користування земельною ділянкою не отримані, межі земельної ділянки не винесені в натуру, дозвіл на зняття ґрунту відсутній.
Згідно з обстеженням земельної, ділянки на момент перевірки розробками порушено 0,5 гектара земель сільськогосподарського призначення.
Використання земель до встановлення її меж у натуру (на місцевості) та одержання документа, що посвідчує право на неї, є порушенням ст. 125 Земельного кодексу України. ДП «Волинський облавтодор» ВАТ «ДАК» Автомобільні дороги України» наданий припис на призупинку розробки ґрунтового резерву до отримання всіх правовстановлюючих документів.
За самовільне користування надрами і земельною ділянкою та зняття ґрунтового покриву без спеціального дозволу до адмінвідповідальності у вигляді штрафу обсягом 357 гривень притягнуто начальника «Ківерцівсього райавтодору».
 
Крім того, ДП «Волинський облавтодор» ВАТ ДАК «Автомобільні дороги України» обраховано шкоду внаслідок зняття ґрунтового покриву (родючого шару ґрунту) без спеціального дозволу та самовільного користування земельною ділянкою площею 0,5 гектара обсягом 656 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Грудня 2008 11:58
Оце штрафи, він хоч не обанкротився?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus