USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

На Волині піймали розбійників, котрі грабували «мінял»

9 Вересня 2009 16:39
Співробітники органів внутрішніх справ затримали групу розбійників, які грабувалина осіб, котрі займаються приватним обміном валюти. Про це 9 вересня повідомляють «Волинські Новини».
Днями «валютники» полегшено зітхнули – грабіжники попались «на гарячому» у Рівному. Щоправда, затримано було лише одного з них – того, кого поранив потерпілий. Затриманий і назвав інших співучасників розбійної групи. Одного з них взяли під варту в Луцьку, а ще двох – у Криму і доставили на Волинь, – пише «Волинь».
Нині усі четверо злочинців заарештовані. Проти них порушено кримінальну справу. Вони звинувачуються у вчиненні розбоїв, спрямованих на заволодіння майном в особливо великих розмірах організованою групою із заподіянням тяжких тілесних ушкоджень. Додамо, що такий злочин карається позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна.
Нагадаємо, що 13 серпня троє чоловіків у чорних масках у під’їзді будинку на вулиці Бринського у Луцьку відібрали у «валютника» барсетку з грошима на загальну суму понад 275 тисяч гривень. Дещо раніше такий самий злочин було вчинено у Луцьку на вулиці Степана Бандери.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 9 Вересня 2009 16:57
ганьба ВН...вже новини з "Волині" пердруковувати....виж блін інтернет газета,ви маєте бути оперативнішими...
Анонім Показати IP 9 Вересня 2009 16:59
Я тухну від виразу: "грабували осіб, котрі займаються приватним обміном валюти" Це що нова професія - приватний обмін валюти, чи стаття КК ??? І чого їх не затримали???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus