USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині податківці піймали фуру з цигарками. ФОТО

5 Січня 2011 10:15
Податкова міліція Волині вилучила з незаконного обігу майже 60 тисяч пачок цигарок.

Напередодні новорічних свят солідний, але підпільний вантаж тютюнових виробів, маркованих акцизними марками Республіки Молдова, автошляхами Волині прямував із сусідньої Рівненщини до Ковеля, - повідомили у прес-службі ДПА України у Волинській області.

Водій вантажівки ковельчанин Іван Г. на вимогу співробітників волинської податкової міліції надав документи, які свідчили: машина перевозить майже 4 тисячі пластикових пляшок синього кольору.

Цей легальний вантаж не викликав сумніву правоохоронців, коли вони відкрили тент фури – синіми пластиковими пляшками і справді був заповнений вантажний відсік.

Проте, за цим легальним товаром, за вбудованою перегородкою, податківці виявили 117 коробів із цигарками, про походження та пункт призначення яких жодних документів не було.

Акцизні марки Республіки Молдова на прихованому товарі та оперативна інформація, якою володіли правоохоронці, переконували у ймовірному вчиненні злочину, передбаченого ст.204 КК України - незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

Допоки тривають експертне дослідження акцизних марок та перевірка, сумнівний вантаж 58 500 пачок цигарок вартістю 351 тисяч гривень вилучено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus