USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині працівники МНС врятували курця

5 Квітня 2009 10:30
Вечір 3 квітня ледь не став фатальним для мешканця міста Нововолинська. Про це інформують «Волинські Новини».
 
Того дня , за повідомленням офіційного сайту ГУ МНС у Волинській області, о 22.00 увагу мешканців чотириповерхового житлового будинку по вулиці Перемоги привернув густий дим у під’їзді. Стривожені люди зателефонували на «101» і повідомили, що в одній із квартир трапилася пожежа, а у приміщенні, ймовірно, перебуває господар. На місце події за дві хвилини прибули місцеві рятувальники. Найперше вони кинулися рятувати власника помешкання.
 
Практично одразу ж у димовому мороці начальник варти СДПЧ-5 капітан служби цивільного захисту Віктор Пашинський розгледів чоловіка. 57-річний Володимир С. був при свідомості і міг самостійно пересуватися, проте залишати квартиру, де лютував вогонь, не поспішав. Як з’ясувалося згодом, – боявся розправи сусідів, адже пожежа у його квартирі виникає не вперше.
 
Віктор Пашинський вивів чоловіка із охопленого вогнем приміщення й передав до рук медиків, які вже чатували на місці події, проте, на щастя, їх допомога не знадобилася. А тим часом рятувальники заходилися приборкувати стихію. Пожежа не встигла набрати значних розмірів, а відтак, за півгодини була ліквідована. Проте вогонь, що вирвався з-під контролю, встиг накоїти лиха: у кімнаті згоріли хатні речі,  пошкоджено стіни та стелю. Як повідомив інспектор відділу наглядово-профілактичної діяльності Нововолинського міськвідділу МНС Руслан Безека, причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем господаря під час куріння.
 
Мешканці будинку нарікають, що вже вкотре страждають від необачності сусіда: чоловік зловживає спиртним, нерідко курить, викидаючи тліючі цигарки де завгодно.
 
Довідково:
 
Рятувальники нагадують про необхідність дотримання правил пожежної безпеки у побуті і закликають бути обережними з вогнем. Адже з початку 2009 року вже двадцять чотири мешканці краю поплатилися життям за свою необачність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus