USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині санстанція «стригла» перукарів

27 Квітня 2013 17:42
У Луцьку та Луцькому районі фахівці санстанції примушували власників перукарень отримувати висновки про бактеріологічне дослідження навколишнього природного середовища приміщення перукарні та обстеження її працівників.

Про це під час колегії 26 квітня заявив заступник прокурора Волині Вадим Веніславський, - пише Волинський інформаційний портал.

За словами прокурора, всупереч вимогам чинного законодавства, працівники санепідемстанції області примусили 90 перукарень отримувати висновки про бактеріологічне дослідження навколишнього природного середовища приміщення перукарні та обстеження її працівників. В разі ж відмови підприємцям погрожували застосуванням штрафних санкцій.

Усього за надання подібних послуг санепідемстанція міста Луцька та Луцького району отримала 28 тисяч гривень. А одного з приватних підприємців обласного центру зобов’язано двічі на рік проводити подібне дослідження.

У прокуратурі стверджують, що цьому сприяли дії посадовців вищого органу – Волинської обласної санепідемстанції. Адже там до підлеглих довели план подібних зборів: надходження коштів за надання платних послуг обсягом понад 872 тисяч гривень на рік.

Однак після втручання у ситуацію прокуратури СЕС перестала «стригти» перукарів.

Виконувачка обов’язків керівника головного управління Державної санепідслужби Лариса Дудковська повідомила, що діяльність санстанції викликала справедливі нарікання. Тож її результатом стала тотальна реформа служби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Наталя Вікторівна Показати IP 28 Квітня 2013 10:33
А шо Ви хочете, кількість перевірок знизилась, кількість хабарів катастрофічно знизилась, жити якось треба?!?
@ Показати IP 28 Квітня 2013 10:51
бідненькі оренда дорога .. тепер стрижка буде не 30 грн. , а 60 грн. бо їх санстанція попросила відходи утилізовувати .. при совкові був порядком бо зараз ЖО..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus