USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині щораз частіше викрадають автівки

8 Вересня 2008 18:43
З початку року на території Волинської області почастішали випадки викрадення автомобілів. Працівники правоохоронних органів зареєстрували 62 випадки незаконного заволодіння транспортними засобами, з яких 50 автомобілів уже вдалося розшукати. найбільшої популярності серед крадіїв набувають автомобілі марки ВАЗ, «Фольксваген» та «БМВ», – 8 вересня інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням сайту ВЗГ УМВС України у Волинській області, нещодавно викрадення авто зареєстрували у місті Нововолинську, де у 31-річного чоловіка викрали автомобіль марки ВАЗ-211001. Як з’ясувалося, постраждалий із дружиною приїхали на місцевий ринок. Авто припаркували поблизу будинків. Коли повернулися – виявили крадіжку. Хоч автомобіль був оснащений сигналізацією, це не стало на заваді злодіям безперешкодно проникнути до нього та викрасти. Подібний випадок трапився і у місті Луцьку, де у 46-річного городянина з двору будинку по місцю проживання було викрадено автомобіль тієї ж марки.
Довідково:
 
Правоохоронці застерігають, що для того, або не виявити відсутності свого автомобіля, потрібно провести низку заходів для забезпечення безпеки вашого автомобіля від викрадення. Істотним фактором, що сприяє злочинам, є місця зберігання транспорту та відсутність протиугінних сигналізацій або інших всіляких потаємних засобів, що блокують роботу зокрема, замка, педалей, керма, важеля коробки переключення передач двигуна.
Проте не варто забувати, що хоча сигналізація і вважається найкращим помічником в охороні автомобіля, сама по собі вона безпеки не гарантує. Основна мета її встановлення – виграти час, необхідний для запобігання викраденню. Тому чим більша кількість рівнів захисту на вашому автомобілі, тим важче його викрасти. Найпростішими і найнадійнішими способами позбавити «роботи» потенційних викрадачів є пильність громадян. А взагалі найкраще залишати авто у спеціально відведених для цього місцях під наглядом – на автостоянках, у гаражі. А в разі викрадення необхідно негайно повідомити про це працівникам міліції, адже за гарячими слідами розшукати авто більш вірогідно, ніж коли вже минув деякий час.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus