USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині цьогоріч вилучили понад 20 кілограмів наркотиків

29 Квітня 2009 13:26
Начальник ВБНОН УМВС України у Волинській області Петро Мохнюк розповів, що за три місяці поточного року в області вилучили 20 кілограмів 770 грамів наркосировини. Про це 29 квітня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт УМВС України у Волинській області, до відповідальності притягнули 23 особи за збут наркотиків. Виявлили чотири міжнародні канали переміщення наркотиків. Три з них були із Польщі, звідки постачали амфетамін, та ще один із Білорусії, через яку надходила марихуана.
При цьому вилучили 22,5 грама амфетаміну, 3715 таблеток «Екстазі», 800 грам меленої макової соломки і 2 міліграми кубічні опію. По виявлених фактах порушили кримінальні справи за ознаками статті 307 частини 2, частини 3 Крімінального кодексу України, що тягне за собою від восьми до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Також працівники ВБНОН УМВС у Волинській області виявили злочинну групу із дев’яти чоловік, яка займалася незаконним збутом амфетаміну та марихуани на території Волинської та Львівської областей. У злочинної групи вилучили 3715 таблеток МДМА, 40 грамів метамфетаміну та 1,5 кілограма марихуани. Крім цього, у них вилучили два автомобілі марки «БМВ», два «Рено», «Кенго», «Тойота Кемрі», «КІА».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus