USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині в ДТП загинув фірман

9 Вересня 2010 09:43
Пізно увечері 7 вересня на одній з доріг Волинської області автомобіль налетів на віз, що рухався у тому ж напрямку – чоловік, що керував кіньми, загинув на місці.

Про це повідомили 9 вересня в УДАІ Волинської області.

07 вересня о 22:00 на автодорозі Луцьк – Ківерці – Маневичі –Любешів – КПП «Дольськ», водій автомобіля DAF, їдучи до Луцька, налетів на гужовий віз , який рухався в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП водій гужового воза загинув на місці пригоди.

Державтоінспекція нагадує, що згідно з вимогами гужовий віз повинен бути обладнаний світлоповертачами: спереду білого кольору, ззаду – червоного. Окрім того, для руху в темну пору доби та в умовах недостатньої видимості на гужовому транспорті необхідно увімкнути ліхтарі: спереду — білого кольору, ззаду — червоного кольору, що встановлюються з лівого боку воза. У разі виїзду на дорогу з прилеглої території або з другорядної дороги в місцях з обмеженою оглядовістю водій воза (саней) повинен вести тварину за вуздечку, повід.
Окрім того, особам, що керують гужовим транспортом забороняється рухатися по автомобільних дорогах державного значення, якщо є можливість їхати дорогами місцевого значення, а також використовувати вози, не обладнані світлоповертачами, без ліхтарів у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Cітізен Показати IP 10 Вересня 2010 08:03
Фірмани самі наражають себе й інших на небезпеку розїжджаючи п'яними в темну пору доби та за поганих погодних умов.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus