USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині вчора виникло дві пожежі

20 Листопада 2008 13:50
На Волині трапилося дві пожежі. На щастя, вони обійшлися без людських жертв, – інформує 20 листопада репортер «Волинських Новин».
Повідомлення про обидва лиха до волинських вогнеборців надійшли майже одночасно – одразу на початку доби 19 листопада. Про те, що горить помешкання у 4-квартирному житловому будинку в Луцьку на вулиці Галшки Гулевичівни, повідомили о 00.22. Два авто луцьких рятувальників прибули на виклик уже за кілька хвилин, а приблизно о 00.58 ліквідували пожежу.
Вогонь знищив речі домашнього вжитку, диван і пошкодив стіни у квартирі пенсіонерки. Причина виникнення лиха – необережне поводження із вогнем при курінні сина господині.
Приблизно о цій же опівнічній порі – в 00.05 – пожежники Ратнівщини отримали повідомлення  про те, що горить житловий будинок. На місце НП виїхали три машини: одна із райцентру та дві – пожежних команд сіл Замшани і Кортеліси. І хоч еменесники оперативно прибули (за 3 хвилини) і локалізували (вже о 00.24) вогонь, остаточно ліквідувати його їм вдалося лише о 01.25.
Як з’ясувалося, пожежа виникла на горищі будинку і знищено шиферний дах і перекриття.
На щастя, вогонь завдав господарям помешкань лише матеріальних збитків, а людських життів не забрав.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus