USD 39.75 40.09
  • USD 39.75 40.09
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.92

На Волині викрили цех, де підробляли і збували горілку

5 Липня 2011 15:14
Організатори підпільного горілчаного цеху в селищі Турійську на Волині пропонували своїм клієнтам підпільний товар під маркою виробника лікеро-горілчаних напоїв із Чернівецької області.
У тому, що товар хоч не місцевий, але нібито якісний, переконували наклейки на пляшках фальсифікату, – розповідають в УПМ ДПА у Волинській області.
Мешкали організатори цеху в різних населених пунктах, і навіть в різних районах Волині.
Однак чимала відстань між селищами міського типу не стала на заваді для організації спільного незаконного бізнесу. Сировина та готовий фальсифікат систематично постачалися з одного селища в інше.
На час обшуку в помешканнях організаторів підпільного цеху правоохоронці виявили понад три тисячі півлітрових пляшок підробленої горілки.
Решта вилучених матеріальних цінностей, зокрема 15 пластикових бочок ємністю 220 літрів кожна, повен ящик цілих ковпачків та 2 саморобні пристрої для перекачування рідини, свідчили про налагоджене підпільне виробництво.
У цеху продукували горілку-фальсифікат, яка приваблювала невибагливих споживачів, насамперед, дешевизною, – запевняють в управлінні податкової міліції ДПА в області.
Тепер правоохоронці працюють над тим, щоб виявити канали постачання фальсифікату.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ваша Люба-Ша))) Показати IP 5 Липня 2011 23:49
"Тепер правоохоронці працюють над тим, щоб виявити канали постачання фальсифікату" - попивають оковиту і чекають пачку відкупних. Дешевий популізм. Для цієї "важкої" роботи по викриттю супер-цехів вистачить і дільничих міліціонерів, а не армії висококваліфікованих податківців.
віктор Показати IP 6 Липня 2011 16:05
100 %....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus