USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині затримали грабіжників жінок. КОМЕНТАРІ. ВІДЕО

3 Травня 2013 11:22
Двох охочих до легкої наживи парубків затримали на Волині. Вони промишляли в шахтарському містечку Нововолинську: нападали на представниць слабкої статі, - інформує НТН.

Нагадаємо, раніше «Волинські новини» повідомляли, що правоохоронці затримали зловмисників, які нападали на жінок та грабували їх.

Так, «на діло» йшли в сутінках і лише тоді, як добряче заправлялися горілкою. Максим і Андрій ніде не працювали, а їсти й одягатися молодим пройдисвітам, кажуть, ой як хотілося. Першою, поблизу зупинки «Ринок», помітили пані Катерину. Вона їхала на нічну зміну на завод.

«В мене була сумочка і пакет. Поставлю на лавочку і буду чекати буса. Я не встигла підійти, щоби поставити, а вони мені рота от так затулили і ножа під горло. Каже, шукай сережки. Бац - нема, ланцюжка - нема, а каже, перстень…», - бідкається постраждала.

За неповних дві хвилини жінка втратила не лише коштовності, а й крам у торбах. Пригадує, так налякалася, що до міліції пішла лише третього дня. А тим часом зухвальці напали на ще одну містянку. Поблизу аптеки сумку з документами, мобільним і грішми вирвали просто з рук. Оперативники затримали бандитів за дві доби.

«Перебувають під вартою. Знаходяться в ІТТ Нововолинського міськвідділу. Їм на даний час пред'явлена підозра у скоєнні тяжкого злочину, передбаченого частиною 2 статті 187. Проводиться перевірка», - каже Олександр Нестерук, слідчий Нововолинського МВ міліції.

Понад вісімдесят відсотків награбованого міліцянти вилучили на квартирі одного із затриманих. Окрім ювелірних виробів. Їх зловмисники встигли здати в ломбард. Кажуть, дуже потрібні були гроші.

Натомість підозрюваний Максим зауважив: «Де в нашій Україні роботу нормальну знайдеш? За 1000 гривень? За квартиру 800 гривень треба у місяць платити».
«То краще людей грабувати»?
«Ну, так, а що, на двох роботах робити, не висипатися, чи що?».

Наразі відомо про вісім нападів молодиків. Якщо вину парубків доведуть, то їм загрожуватиме 10-річне ув'язнення. Та хлопцям, схоже, не звикати до ґратчастого неба. Обидва раніше відсиділи за крадіжки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Штефан, Луцьк Показати IP 3 Травня 2013 16:56
А чому у заголовку повідомлення написали "На Волині..." а не "В Нововолинську?... Я здогадуюсь чому підігрують "святому і стародавньому" меру В.Сапожнікову - збирається на свою 5-ту каденцію.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus