USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині затримали контрабандиста зі шкарпетками і горілкою

18 Січня 2011 12:08
У Ратнівському районі на Волині, на ділянці відділу «Тур», 17 січня ввечері контрабандист намагався перемістити товари з України в Білорусь поза пунктом пропуску.
Прихований пост спостереження, маючи інформацію оперативних підрозділів та дільничного інспектора прикордонної служби, уже чекав непроханих нічних гостей. Про це повідомив начальник прес-служби – прес-секретар начальника Луцького прикордонного загону Олег Личковський.
Прикордонники за допомогою тепловізора чітко відслідковували всі маневри контрабандистів, які до переміщення товарів неодноразово перевіряли відсутність нарядів на кордоні.
Охоронці кордону затримали місцевого мешканця на початку перекидання товарів через меліоративний канал, яким проходить кордон.
Чинити опір порушник не став, а чесно зізнався, що таким чином хотів заробити грошей.
У нього вилучили п’ять тюків зі шкарпетками українського виробництва та 144 пляшки горілки з українськими акцизними марками. Товар попередньо оцінили на 14 тисяч гривень.
Правопорушника чекає суд за незаконний перетин державного кордону України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus