USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині зловили «контрабандиста-пасічника»

20 Січня 2011 10:00
У міжнародному пункті пропуску «Устилуг» на кордоні України з Польщею прикордонники піймали українця, який хотів незаконно ввезти в Україну бджолину пергу.

Контрабанду знайшли у багажному відсіку автомобіля 32-річного українця, який їхав з Польщі, - повідомили 20 січня у прес-службі Львівського прикордонного загону.

Контрабандою виявилися 25 поліетиленових пакетів з бджолиною пергою загальною вагою 115 кілограм.

Цей бджолиний продукт був прихований від прикордонно-митного контролю.

Довідково:

Перга (або бджолиний хліб) – це бджолиний продукт, що утворюється у вулику бджіл в процесі збору, транспортування та консервації квіткового пилку (бджолиного обніжжя) бджолами. Складний біохімічний процес первинної переробки квіткового пилку відбувається в стерильних умовах бджолиного гнізда в чарунках воскових щільників з використанням специфічних ферментів бджолиної природи та дії корисних мікроорганізмів. При цьому в перзі формується потужний біологічно активний комплекс, збільшується кількість вітамінів (групи Е, В), ферментів та органічних кислот (зокрема молочної та янтарної кислоти).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus