USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині зловили мисливця-порушника

25 Лютого 2011 13:25
Жителя села Мислині Горохівського району, що на Волині, Миколу Верб’юка затримали під час незаконного полювання на території мисливських угідь ДП «Горохівське ЛГ».
На порушника натрапили 18 лютого районний інспектор Сергій Чернець Держекоінспекції у Волинській області та громадський інспектор Віталій Жабчук, які здійснювали природоохоронний рейд.
У порушника були відсутні всі дозвільні документи для полювання та документи на зброю.
Він притягнутий до адмінвідповідальності у вигляді штрафу на суму 204 гривні. Рушницю вилучено та передано до правоохоронних органів.
В Держекоінспекції нагадують: для того, щоб бути саме мисливцем, а не браконьєром, необхідно мати державне посвідчення мисливця, контрольну картку обліку добутої дичини й порушень правил полювання, відстрільну картку – дозвіл на добування мисливських тварин, причому на кожний вид окремо, та дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus