USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині зловили на хабарі головного лікаря

27 Січня 2011 09:38
Прокуратура міста Нововолинська порушила кримінальну справу щодо головного санітарного лікаря Локачинської районної санепідемстанції за одержання хабара.

Про це повідомив 27 січня заступник прокурора Волинської області Анатолій Хомич.

Головного лікаря затримали правоохоронці під час одержання хабарів.

Гроші за звичайні довідки чиновник взяв із двох місцевих підприємців та двох фізичних осіб.

Як наголосив Анатолій Хомич, цьогоріч органами прокуратури області уже порушено і розслідується дві кримінальні справи стосовно нечистих на руку чиновників.

Проти нього порушена кримінальна справа за статтею 368 ч.2 Кримінального кодексу України - одержання хабара службовою особою, яка займає відповідальне становище.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
? Показати IP 27 Січня 2011 20:20
Так он в больнице. Что вышел и взял хабар?
? до ? Показати IP 28 Січня 2011 10:25
все життя брав, а то підкосило бідолаху. Поспівчуваймо!
? до ? Показати IP 28 Січня 2011 10:25
все життя брав, а то підкосило бідолаху. Поспівчуваймо!
? Показати IP 27 Січня 2011 20:24
думал, что это янко попалась ...Локачи? так наверное все дело в автостанции!
ВОВКОДРАЙВЕР Показати IP 28 Лютого 2011 22:55
Не повинні хабарники бути в такому доброму настрої, ця придбана моральна категорія повинна у всіх визвати огиду до цих перевертнів та корупціонерів , вони не можуть у нашому середовищі так безтурботно і весело жити. Про це ми маємо подбати, це наша зброя проти подонків - презирство. Бо хто за що, а ми проти хабарництва та корупції , Ото ж нам так і трудно через це. Володимир Ткачук. Вони і не живуть у нашому і вашому середовищі. У них своє середовище и плювати вони хотіли на наше. І також, з не меншим презирством вони дивляться на нас , як ви закликаєте до зброї презирства стосовно них. І вони до сьогодні з презирством дивляться на нас, бо знають наше законодавство про боротьбу з корупцією, продовжують залишатись на посадах, продовжують обдирати нас як липу, наживатись та знущатись над нами УКРАЇНЦЯМИ! Таких хабарників потрібно пам’ятати, і не тільки їх, пам’ятати потрібно і тих, у кого вони працюють, при вище держи мордах, які їх кришували та кришують, бо ця наволоч знала і знає таблицю ділення, тому і на місцевому рівні продовжують займати державні посади, цинічно посміхаючись, дальше займаючись здирництвом. Це при їхній мовчазній згоді, згоді місцевої та верхньої влади- продовжується злодійство та корупція, провокації та хабарництво. Треба їх частіше показувати на сайтах. Напишемо їм листа, вони же мої депутати, вони получили владу від мене, вони підкоряються мені, бо вони не вийшли з фракції. Чи я щось неправильно розумію? Місцева влада повинна негайно їх перевести на рядові посади, іначе ця ішача місцева влада, дискредитує саме святе, це устої держави, тим самим місцева влада не тільки сама пожирає свій імідж, а і продовжує своє спрацювання, так і не приступивши до роботи. Якщо місцева адміністрація може і хоче ходити із ними разом, то районні та обласні ради зобов’язані по любому припинити із ним контракти, заставити їх звітувати про свою роботу-хабарництво, корупцію, кожен день вимагати від них скласти свої поки добровільно ці « повноваження» - злагоджено, організовано, невідступно, тоді і ради народ буде дійсно поважати. Ради місцеві сьогодні залякані? Чим ? Тоді колись і переможе народ, але дійсно переможе ! Переможемо, бо тоді вони візьмуть правду масою, кількістю. А народ простий не завжди боягузливий ! Не можна їм хабарникам та корупціонерам дозволити спокійно комфортно жити. У нас сильна зброя - разом нас багато, нас не подолати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus