USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

На Волині знайдено двох водіїв-убивць, які зникли з місця ДТП

10 Грудня 2008 11:26
Минулого тижня на автошляхах Волинської області обліковано 16 дорожньо-транспортних пригод із постраждалими, в яких 4 осіб загинули та 13 отримали тілесні ушкодження. Під час 2 аварій водії залишили місце ДТП, але правоохоронці уже їх знайшли, – інформують 10 грудня «Волинські Новини».
 
Причинами аварій, що трапилися у перший тиждень грудня, були, за повідомленням УДАІ УМВСУ у Волинській області, перевищення швидкості руху, порушення правил обгону. Але найбільше дорожньо-транспортних пригод пов’язані із наїздом на пішоходів, за участю яких вчинено 10 ДТП (2 особи загинуло, 9 травмовано).
 
Щодо аварій, місце яких водії залишили, то 4 грудня поточного року в селищі Любленець Ковельського району невстановлений автомобіль здійснив наїзд на 50-літнього пішохода, який від отриманих травм помер у лікарні.
 
Співробітники ДАІ встановили й особу водія, й автомобіль, яким вчинено ДТП. Іномаркою керувала 33-річна жінка. Вона була у стані сильного алкогольного сп’яніння, з якого не вийшла навіть під час дачі пояснень.
 А 5 грудня у селі Підгайці водій скутера зник із місця пригоди, у цьому ж населеному пункті скоївши наїзд на чоловіка, який від отриманої травми помер у кареті швидкої допомоги. Як з’ясувалося пізніше, моторолером «Сузукі» керував 15-річний житель села Підгайці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 10 Грудня 2008 11:35
аварійність страшна,а мєнти все продовжують про успіхи рапортувати після підвищення штрафів...може поганим тацюристам(даїшникам) яйця заважають,і пора їх розганяти,бо нічого не роблять?
Анонім Показати IP 10 Грудня 2008 14:13
дідо, а як ви даішникам яйця плануєте розганяти щоб вони шось робили?:)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus