USD 39.55 39.80
  • USD 39.55 39.80
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.90

У Луцьку водій KIA втік з місця ДТП, протаранивши Daewoo на зустрічній смузі

10 Лютого 2024 16:22
В обласному центрі Волині за втечу з місця ДТП судили водія KIA: чоловік виїхав на зустрічну, де зіткнувся з іншим авто.

Про це стало відомо з постанови Луцького міськрайонного суду.

Як ідеться у матеріалах справи, ДТП трапилася ввечері 28 грудня минулого року на вулиці Європейській, 1. Водій Kia Sorento Володимир К. виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з Daewoo Lanos.

Обидві автівки зазнали механічних пошкоджень, але Володимир К. вирішив покинути місце зіткнення. Таким чином він вчинив правопорушення, передбачені ст. 122-4, 124 КУпАП.

Читати ще: У Луцьку поблизу апеляційного суду водій Volkswagen Golf зачепив Touareg та втік: як його покарали

На судове засідання правопорушник не прийшов. Однак його адвокат Пікун І.А. повідомив суду, що Володимир К. вину у вчиненому визнає та просить суворо не карати.

Суд оштрафував Володимира К. на 3 тисячі 400 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus