USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині знайшли грабіжників, які обкрадали сільради?

2 Серпня 2011 14:29
На Волині затримали трьох місцевих жителів, які у лютому обікрали сільську раду у Ківерцівському району.
Вік зловмисників – від 15 до 29 років, усі без постійного місця роботи, до того ж – раніше судимі. Про це повідомили в Управлінні зв’язків із громадськістю МВС України.
У повідомленні йдеться, що 11 лютого голова однієї із сільських рад заявив, що вночі невідомі, пошкодивши вікно, проникли до приміщення сільради й викрали ноутбук та розкомплектували системний блок.
Нагадаємо, 11 лютого на Волині була ціла серія пограбувань сільських рад, про що «ВН» розповідали працівники сільських рад.
Так із Жидичинської сільської ради Ківерцівського району зловмисники винесли ноутбук та розкомплектували системний блок.
Із Прилуцької сільської ради, що у цьому ж районі, викрали диктофон, аудіоколонки та радіотелефон. У селі Озерце вони вчинили безлад.
Також зловмисники проникли у Лищенську сільську ради, звідки не взяли нічого.
У селі Крухиничі Локачинського району із сільради тієї ночі зникло 36 гривень, а з магазину, що у цьому ж приміщенні, щезло 50 гривень.
А у Холопичівській сільраді вкрали сувенірний м’яч, обігрівач, понаставляли печатки на стінах та розібрали системний блок комп’ютера. До того ж тут вони поламали всі сейфи та восьмеро дверей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
еееее Показати IP 2 Серпня 2011 14:34
чому МВС не кажуть що скрізь поцуплені були документи з інформацією про землі в селі (власники тощо). те що знайшли цапів відбувайлів - нема сумнівів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus