USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині знайшли майже 300 ящиків цигарок невідомого походження

10 Лютого 2011 15:43
Волинські правоохоронці в підпільних базах виявили 287 ящиків цигарок, які в подальшому дрібними партіями мали бути переправлені в країни Євросоюзу.
Оперативні підрозділи Луцького прикордонного загону спільно із співробітниками УБОЗ УМВС України у Волинській області під час спільних заходів з протидії незаконному переміщенню тютюнових виробів із України в Польщу перевірили кількох мешканців Ковеля та Любомля у Волинській області, - повідомили у прес-службі Луцького прикордонного загону.
Ці мешканці підозрювалися у розповсюдженні підакцизних товарів.
Правоохоронці здійснили контрольні закупівлі та перевірку помешкань підозрюваних, під час якої вилучили 287 ящиків цигарок молдовського виробництва «Флуераш», «Фокус», «Префект», білоруського виробництва «Фест», «Мінск», а також українського виробництва «ЛМ», «Класік» та «Джін Лінг», можливо, контрафактних.
Наразі майже 144 тисячі пачок цигарок доставили у складські приміщення УБОЗ УМВС України у Волинській області для проведення дослідження акцизних марок та встановлення походження тютюнових виробів.
Вирішується питання про порушення кримінальної справи відносно фігурантів за статтями 204 та 216 КК України.
Вартість вилученого товару буде встановлена після проведення експертизи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Scouce Показати IP 10 Лютого 2011 17:43
буде шо ппснікам курити

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus