USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині зухвалого контрабандиста зупинили рів та «кактус»

26 Травня 2009 09:58
Учора на кордоні з Білоруссю у Волинській області затримали нашого співвітчизника, який віз у сусідню країну контрабандні алкоголь, одяг та взуття. Про це 26 травня повідомляють «Волинські Новини».
Як інформує сайт Державної прикордонної служби України, машина порушника, який намагався втекти від прикордонників, пробивши колесо опинилася в рову. «УАЗ» без номерних знаків їхав з українського села Сільця Млинівські. На під’їзді до лінії рубежу машину спробував зупинити патруль відділу «Доманове».
Водій вимогу прикордонників проігнорував та, збільшуючи швидкість, намагався прорватися до сусідньої країни. Правоохоронці розстелили на його шляху засіб примусової зупинки «кактус» на якому «УАЗ» пробив колесо. Після цього машина зупинилася за кілька метрів від лінії рубежу, потрапивши у в так званий протиконтрабандний рів.
Як з’ясувалося, автомобілем керував житель Ратнівського району. Він віз в Білорусь майже 1200 одиниць одягу, взуття та постільної білизни, а також понад 80 літрів горілки, вина та настоянок.
Вилучену контрабанду та автомобіль передали в митницю. Водієві «УАЗа» доведеться відповідати за порушення державного кордону, прикордонного режиму та злісну непокору правоохоронцям. Міру відповідальності має визначити суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus