USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Назвали винуватця найбільшої в історії Каліфорнії пожежі

16 Травня 2019 09:26
Американська енергетична компанія Pacific Gas and Electric (PG&E) визнана відповідальною за виникнення найбільш руйнівної пожежі в історії штату Каліфорнія.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на San Francisco Chronicle.

Причиною загоряння, яке породило величезні руйнування і численні жертви, стала несправність, яка сталася в окрузі Б’ютт на лінії електропередач.

Зазначається, що Pacific Gas and Electric перебуває в стані банкрутства. Компанію зобов'яжуть виплатити компенсації в розмірі 30 млрд доларів.

Нагадаємо, 8 листопада на півночі американського штату Каліфорнія спалахнула масштабна лісова пожежа. Були евакуйовані десятки тисяч людей, проте не обійшлося без жертв. Вогонь знищив кілька тисяч будівель, загинули 80 жителів штату. Лісові пожежі на півночі Каліфорнії визнали найбільш смертельними за останні 85 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus