USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Негода позбавила волинян світла (оновлено)

2 Грудня 2010 09:46
Через несприятливі погодні умов 1 грудня без електропостачання залишилося ряд населених пунктів Волинської області.
«Станом на 8-му годину ранку 2 грудня в області є відключеними дві лінії 10 кВ. Це 17 трансформаторних підстанцій і 4 населені пункти у Камінь-Каширському районі, – розповів заступник директора з технічних питань ВАТ «Волиньобленерго» Володимир Перчук. – Бригади там працюють. Можливо, до цього часу щось і знайшли».
Однак, каже він, така ситуація не остаточна. «По всій області сильний вітер, і досвід показує, що десь якесь дерево або велика ломака все одно впаде, – прогнозує Перчук. – Тобто ці вимкнення, що є на цю хвилину, як правило, не остаточні. Протягом дня щось може з’являтися».
За його словами, в області є багато проблемних великих дерев, зрізати які енергетики не мають права, бо вони не у їхній власності.
У центрі пропаганди ГУ МНС в області додали, що без світла сидять села Карасин, Стобихівка та Карпилівка Камінь-Каширського району, а також дві вулиці у Нововолинську.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus