USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Неподалік Луцька горять гектари полів. ОНОВЛЕНО

20 Квітня 2017 21:24
Горять поля між селами Кульчин і Клепачів. Вогонь охопив близько чотирьох гектарів землі.

Як розповів в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини начальник Сектору взаємодії із ЗМІ та роботи з громадськістю ДСНС у Волинській області Володимир Нестеров, на місці працюють працівники Державної пожежно-рятувальної частини №6 з міста Ківерці та ДПРЧ №1 з Луцька.

Станом на 19:55 пожежа вже була локалізована. Загрози людям, будинкам чи лісовим насадженням немає.

Ситуацію ускладнює вітер, який роздмухує полум'я. Проте, зі слів прес-служби, є всі передумови для того, щоб загасити пожежу найближчим часом.

Як повідомляє Волинь24, має місце сильне задимлення у селі Кульчин і сусідньому дачному масиві, а пожежникам допомагають місцеві мешканці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
віра Показати IP 21 Квітня 2017 06:50
Люди самі себе знищують..... А пожежа під Кульчином скоріше всього від випалювання сухоі трави, от і наслідки!!!!! І ніхто не бачив і не знає! А якби оштрафували нормально, то може б не приходило б в голову робити таку дурню!
питання Показати IP 21 Квітня 2017 08:13
А в цій області є влада,,,
Корінний лучанин Показати IP 21 Квітня 2017 08:55
Для того щоб оштрафувати, треба піймати цих підпалювачів! Але ще ніколи нікого не піймали і , я думаю, що не піймають бо влада не хоче цим перейматись! Ось все пояснення. Ця ЗАРАЗА -ПІДПАЛЮВАННЯ ТРАВИ та СУХОСТОЮ пішла із РАССЄЇ. Ще за часів СРСР у 70-х та 80-х роках я бачив подібне я бачив у під Москвою обабіч залізничних колій. У нас в Україні тоді так не спалювали і не було таких явищ! Так і хочеться сказати : ВОЛИНЯНИ , НЕ БУДЬТЕ МОСКАЛЯМИ ТА НЕ РУЙНУЙТЕ СВОЮ ЗЕМЛЮ ТА ПРИРОДУ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus