USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Нетверезий лучанин потрапив у ДТП

3 Червня 2013 17:18
Водій у нетверезому стані потрапив в аварію у Луцьку. Чоловік не виходив з автівки, аж доки не приїхали інспектори ДАІ. На щастя, обійшлося без жертв, а от для сп’янілого порушника подія обернеться у чималий штраф, - повідомляє ТРК «Аверс».

Із подряпинами та забоями на обличчі, в закривавленому одязі до міського управління ДАІ привезли водія іномарки. У такому стані він сів за кермо. Як далеко зміг проїхати цей горе-кермувальник поки не відомо, однак «пунктом» його кінцевої зупинки стало чуже авто, в яке він і в’їхав.

Постраждалий розповів, що його автівку пошкодили не надто сильно, однак залишити інцидент без уваги не зміг. Каже, добре, що все закінчилося саме так, бо ж якби на місці його автомобіля був пішохід - ситуація була б куди гірша. А от любитель хмільної їзди, напевно, так і не зрозумів що з ним трапилося. Бо ще з півгодини просив у працівників ДАІ віддати йому ключі від автівки, щоб дістатися додому.

Однак, таку картину в ДАІ, кажуть, спостерігають не часто. Зазвичай аварії трапляються з інших причин. З початку року, звітують у ДАІ в місті вже було зареєстровано понад чотириста дорожньо-транспортних пригод.

Одне, кажуть, тішить даївців, що водії, які потрапили у ДТП відтепер можуть їх і не викликати на місце пригоди. Водії, визначившись із винуватцем можуть на місці, повідомивши страхового комісара чи представника страхової компанії, скласти відповідну схему ДТП, так званий євро-протокол.

Такі акти є вигідними, кажуть в ДАІ, адже після нього порушники не підпадають під адміністративну відповідальність, а страхова компанія винуватця ДТП відшкодовує збитки постраждалим. У такому разі наявність державтоінспекції на місці події навіть не обов’язкова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus