USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Невідомі в масках півтори години били волинянина, вимагаючи гроші

27 Жовтня 2017 12:48
24 жовтня близько 22:30 двоє зловмисників у масках увірвалися в одну з осель, одразу вдарили господаря і стали вимагати гроші. Інцидент трапився у селі Борисковичі, інформує Волинь-нова.

Окрім 59-річного чоловіка у будинку були двоє його внучок. Дівчаткам лише 14 і 7 років. Розбійники закрили їх у підвалі. Дідуся ж били півтори години, шукаючи гроші. Кажуть, старшій із сестер таки вдалося вибратися з підвалього приміщення і повідомити про напасть у поліцію. Вимагачів, які винесли з хати 900 гривень і 1000 доларів, тоді в будинку вже не було.

На місце злочину оперативно виїхала слідча група на чолі з начальником Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області полковником поліції Сергієм Поторасем.

Потерпілого було доставлено в Горохівську ЦРЛ із множиннними ранами голови, зломаною щелепою і черепно-мозковою травмою. Словами важко описати, наскільки зляканими були діти.

Відомості про злочин внесені до єдиного державного реєстру досудових розслідувань. Поліція розшукує злочинців і буде вдячна людям за інформацію, яка допоможе встановити їх особи. Конфіденційність гарантується.

Леся ВЛАШИНЕЦЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus